İŞKUR Temsilcileri Üsküdar Üniversitesi’nde Panelde konuştu.

Üsküdar Üniversitesi, öğrencilerinin mezuniyet sonrası rahat iş bulabilmeleri ve istihdam edilmeleri amacıyla İŞKUR ile ortak bir panel düzenledi. “İşbaşı Eğitim Programı” isimli panele İŞKUR’dan Müdür ve Daire Başkanları konuşmacı olarak katıldı.

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerini henüz birinci sınıftayken iş hayatına hazırlıyor.

Üniversite bu kapsamda Emir Nebi Konferans Salonunda bir panel düzenledi. “İşbaşı Eğitim Programı” isimli panele konuşmacı olarak, İŞKUR Genel Müdür Yardımcısı Mehmet Ali Özkan, İŞKUR Daire Başkanı Mehmet Arslan ve İŞKUR İstanbul İl Müdürü Muammer Coşkun katıldı.

Öğrencilere İŞKUR’un çalışmaları hakkında da bilgi veren konuşmacılar, iş gücü piyasasında öğrencilerin mezuniyet sonrası nelerle karşılaşabileceklerine ilişkin önemli bilgileri onlarla paylaştı.

İş arama becerileri konusunda öğrencilere uyarılarda bulunan İŞKUR temsilcileri, mezuniyet sonrası işsiz kalmaları için de öğrencilere tüyolar verdi.

Konuşmacılar; nasıl bir insan kaynağına ihtiyaç duyulduğu, işverenlerin nelere dikkat ettiği, kişide bulunması gereken donanımlar gibi birçok konuda da öğrencilere bilgiler verdi.

Son olarak iş piyasasının teknolojiyi iyi kullanabilen, çözüm odakları gençlere ihtiyaç duyulduğunun altı çizildi.

İŞKUR Temsilcileri Üsküdar Üniversitesi’nde Panelde konuştu.  İŞKUR Temsilcileri Üsküdar Üniversitesi’nde Panelde konuştu. 2