Sağlık Bilimleri Fakültesi artık yeni yerleşkesinde…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2022- 2023 Akademik yılı güz dönemini yeni binasında karşılayacak. Mimarisi ve donanımıyla Ümraniye’nin tam merkezinde yer alan yeni Sağlık Bilimleri Fakültesi güçlü kadrosuyla eğitim öğretime artık burada devam edecek.

Üsküdar Üniversitesi ailesi her geçen gün büyüyor.

İletişim Fakültesi, Adli Bilimler, İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi binalarının ardından şimdi de Sağlık Bilimleri Fakültesi yeni binasına taşıyor.

NP Sağlık Yerleşkesinde çalışmalar devam edecek

Kurulduğu günden bugüne Üsküdar Üniversitesi Çarşı ve Güney Yerleşkede eğitim öğretim faaliyetlerini sürdüren Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, 2022-2023 Akademik yılı güz döneminde NP Sağlık Yerleşkesinde eğitimine devam edecek.

Hangi bölümler NP Sağlık Yerleşkesinde?

NP Sağlık Yerleşkesinde eğitime devam edecek bölümler;

Beslenme ve Diyetetik, Dil ve Konuşma Terapisi, Ebelik, Ergoterapi, Fizyoterapi ve Rehabilitasyon, Hemşirelik, Odyoloji, Perfüzyon, Ağız Diş Sağlığı, Diş Protez Teknolojisi, Odyometri.