Üsküdarlı öğrenciler ilki düzenlenen Arama-Kurtarma yarışmasına katıldı

Üsküdar Üniversitesi Acil Durum ve Afet Yönetimi Program başkanı Öğr. Gör. Tuğçe Yılmaz Karan ve ekip lideri Ozan Alemdar eşliğinde 12 kişilik bir ekip, Kastamonu’da gerçekleştirilen Üniversitelerarası AFAD Arama-Kurtarma Yarışmasına katılım sağladı.

12 kişilik bir ekip katılım sağladı

Kastamonu’da gerçekleştirilen Üniversitelerarası AFAD Arama-Kurtarma Yarışmasına, Acil Durum ve Afet Yönetimi Program başkanı Öğr. Gör. Tuğçe Yılmaz Karan ve ekip lideri Ozan Alemdar eşliğinde katılım sağlandı. Üsküdar Üniversitesi olarak 12 kişiden oluşan ekip, üç gün süren yarışmada zorlu etapları başarıyla tamamladı.

Bu alandaki ilk yarışma düzenlendi

AFAD Arama-Kurtarma alanında ilk kez gerçekleşen yarışmaya katılım sağlamış olan ekip, hem hazırlık aşamasında hem de yarışmada canla başla çalışarak süreci büyük bir deneyim kazanarak tamamladı.

Yarışmanın bitmesinin ardından Kastamonu merkezde öğrencilerle gezi organizasyonu gerçekleştirildi. Organizasyon, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.