“Değişim Benden Başlar” Projesi Tamamlandı

Üsküdar Üniversitesi, Üsküdar Kaymakamlığı ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ortaklığında yürütülen ‘Değişim Benden Başlar’ Projesi ile Üsküdar'da yer alan 8 proje uygulama okulundaki 1453 lise öğrencisine 6 ay boyunca ‘Sosyal Medya Okuryazarlığı’ eğitimi verildi. Sosyal medya bağımlılığının birçok değişken açısından ölçüldüğü araştırma sonuçlarının açıklanması tamamlanan projeye desteklerinden ötürü Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’e teşekkür plaketi takdim edildi.

Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal: “Sonuçlar yol gösterici olacak”

Sosyal medya farkındalığı amaçlanan ‘Değişim Benden Başlar’ Proje koordinatörü Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal, Üsküdar Kaymakamı Murat Sefa Demiryürek’i makamında ziyaret etti. Ünal, Demiryürek’e projeye katkılarından dolayı plaket takdim etti.

Proje kapsamında 1453 lise öğrencisi ile yürütülen sosyal medya farkındalığı araştırması sonuçları hakkında değerlendirmelerde bulunan Ünal; “‘Değişim Benden Başlar’ projesinin sürdürülebilirliğinde sonuçlar yol gösterici olacaktır.” değerlendirmesinde bulundu.

6 ay boyunca ‘Sosyal Medya Okuryazarlığı’ eğitimi verildi

Değişim Benden Başlar Projesi ile Üsküdar'da yer alan 8 proje uygulama okulundaki 1453 Lise öğrencisine 22 Aralık 2021 ile 15 Haziran 2022 tarihleri arasında 6 ay boyunca Sosyal Medya Okuryazarlığı eğitimi verildi.

Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü ve Üst Yönetim Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan başkanlığında, Doç. Dr. Aylin Tutgun Ünal koordinatörlüğünde yürütülen ‘Değişim Benden Başlar Sosyal Medya Farkındalığı’ Projesi ekibinde Üsküdar Üniversitesi Çocuk Ergen Psikiyatri Uzmanı Doç. Dr. Çiğdem Yektaş, Göz Hastalıkları Uzmanı Dr. Öğretim Üyesi İbrahim Şahbaz, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Şube Müdürü Fehmi Gür, Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü’nden Betül Belkıs Okutan ve Üsküdar Kaymakamlığı Proje Uzmanı Hüseyin Karaman yer aldı.

Proje kapanış toplantısı geçtiğimiz günlerde Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Üsküdar İlçe Milli Eğitim Müdürü Sinan Aydın’ın katılımıyla Üsküdar Üniversitesi Senato salonunda gerçekleştirildi.