Prof. Dr. İbrahim Özdemir Fin Eğitimini anlattı

Çağlar Eğitim Kurumların tarafından düzenlenen seminerde Prof. Dr. İbrahim Özdemir “Soğuk Bir Ülkeden Sıcak İzlenimler: Fin Eğitim Sistemi” başlıklı sunum gerçekleştirildi.  Özdemir’in sunumunu öğretmen ve idarecilerden oluşan 25 kişilik bir grup dinledi.

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. İbrahim Özdemir bu kez eğitimcilerle bir araya geldi.

Özdemir, bir süre kaldığı Finlandiya’daki eğitim sistemine ilişkin eğitimcilere “Soğuk Bir Ülkeden Sıcak İzlenimler: Fin Eğitim Sistemi” başlıklı sunum gerçekleştirdi.

Çağlar Eğitim Kurumlarında gerçekleştirilen programda Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı Eğitim Kurumları ve Rehberlik Hizmetleri Kurumsal İletişim Uzmanı Canan Ekmekçioğlu da Prof. Dr. İbrahim Özdemir ile birlikte seminerde öğrencilere bilgi aktarımında bulundu.