Üsküdar Üniversitesi ve TÜBİTAK iş birliği ile eğitim düzenlendi

Üsküdar Üniversitesi AR-GE ve Yenilik Politikaları (ARGEYEP) Direktörlüğü ve TÜBİTAK iş birliği ile “TÜBİTAK – TEYDEB Projeleri Eğitimi” etkinliği düzenlendi. Programa akademisyen ve öğrencilerin ilgisi yoğun oldu. Ayhan Songar Konferans Salonu’nda düzenlenen programda, TÜBİTAK Teknoloji ve Yenilik Destek Programları Başkanlığı (TEYDEB) Başkan Yardımcısı Dr. Hasan Selçuk Selek konuşmacı olarak katıldı.

Katılımcılara TÜBİTAK’a sunulan projelerin kabul şartları hakkında bilgi veren Selek, onay başvuru süreçleri ile ilgili de paylaşımlarda bulundu.

Ayhan Songar Konferans Salonu’nda düzenlenen programa akademisyen ve öğrenciler yoğun ilgi gösterdi.

Eğitimin sonunda Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Muhsin Konuk tarafından, Dr. Hasan Selçuk Selek’e plaket takdim edildi.