SHMYO programları ve sunduğu fırsatlar anlatıldı…

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Müdür Yardımcılarından Dr. Öğr. Üyesi Salih Tuncay ve Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karasakal aday öğrencilerle bir araya geldi. Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi öğrencileriyle buluşan Tuncay ve Karakasal, öğrencilerin merak ettikleri tüm sorulara cevap verirken Gıda Teknolojisi ve meslek yüksekokul programlarında kariyer fırsatlarını anlattı. 

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu Gıda Teknolojisi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Salih Tuncay ve Tıbbi Laboratuvar Teknikleri Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karasakal öğrenci buluşmalarını sürdürüyor.

Tuncay ve Karakasal bu kapsamda Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nde öğrencilere Gıda Teknolojisi ve Genel SHMYO programları hakkında önemli bilgiler verildi.





















Beykoz Barbaros Hayrettin Paşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi mezunlarından olan ve Üsküdar Üniversitesi SHMYO Laboratuvar Teknolojisi programında öğrencisi olan Yunus Emre Toprak da hocaları ile birlikte yürüttükleri uygulamalı laboratuvar çalışmalarını ve araştırma faaliyetlerini mezun olduğu lisedeki öğrencilere aktardı.

Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği, interaktif gerçekleşen buluşmada anlatılan SHMYO programları hakkında adayların soruları da cevaplandı. 

Seminer, fotoğraf çekimin ardından son buldu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)