Çocuk Gelişimi programı seminerinde “okula alışma” süreci konuşuldu

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi programı tarafından düzenlenen seminerde okul öncesi eğitimin önemi ve okula alışım süreci ele alındı.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Çocuk Gelişimi programı tarafından düzenlenen seminere Erse Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Çendik ve Erse Okulları Anaokulu Müdürü Şule Erk katılım sağladı.

Erse Okulları Yönetim Kurulu Üyesi Kubilay Çendik“Eğitimde Kariyer Planlama” başlıklı sunumunda, okul öncesi eğitmeni olarak çalışmak isteyen öğrencilerin alanda karşılaşacakları kariyer basamaklarından bahsederek kişisel gelişim ve mesleki gelişimlerinin önemine dikkat çekti.

Şule Erk: “Aile, okul, öğretmen iş birliği önemlidir”

Erse Okulları Anaokulu Müdürü Şule Erk, “Okul öncesinde Öğrenci Oryantasyon Süreci” başlıklı sunumunda okul öncesi eğitimin önemi, okula yeni başlayan öğrencilerin okula alışma sürecinde dikkat edilmesi gerekenlere değinerek aile, okul ve öğretmen iş birliğinin önemini anlattı. Yoğun ilgi gösterilen seminer, soru cevap yapılmasının ardından sona erdi.