Üsküdar Futsal Takımı Türkiye Şampiyonasına Gidiyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonu (TÜSF) organizasyonluğunda düzenlenen Üniversite Ligleri devam ediyor.  Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımı, Hatay’da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası Süper Lig terfi maçlarına gitmeye hak kazandı.

Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımı, yarı finalde İstanbul Esenyurt Üniversitesi ile karşılaştı. Maltepe Gençlik Hizmetleri Spor Salonunda oynanan mücadelenin normal süresi 8-8 biten maçta uzatmalarda 9-9 ile eşitlik bozulmayınca penaltılara gidildi. Penaltılarda galip gelen Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımımız, finalde İstanbul Aydın Üniversitesi-Doğuş Üniversitesi müsabakasının galibi olan İstanbul Aydın Üniversitesi'nin rakibi oldu. 2. yarı final müsabakası sonrası finale çıkan 2 takım dostça görüntüler sergiledi.

15 Nisan Cuma günü final maçı olacak!

İstanbul Aydın Üniversitesi ile 15 Nisan Cuma günü Maltepe Gençlik Hizmetler Spor Salonunda oynanacak mücadele saat 15:15’de başlayacak.

Ayrıca Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımı, Hatay’da gerçekleşecek olan Türkiye Şampiyonası Süper Lig terfi maçlarına gitmeye hak kazandı.

Terfi müsabakaları ise 24 Nisan 2022'de başlayacak.