Genç İletişimciler Yarışmasından Üsküdarlı İletişimcilere bu yıl 7 Ödül

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti ve Aydın Doğan Vakfı tarafından bu yıl 32’ncisi düzenlenen Genç İletişimciler Yarışması’nın ödül töreni gerçekleştirildi. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi’nden finale kalan 6 öğrenci, yaptıkları projelerle 1 birincilik, 4 ikincilik, 2 üçüncülük olmak üzere toplamda 7 ödül alarak geceye damga vurdu. 

İletişim Fakültesi öğrencilerinin yenilikçi, araştıran ve ilham veren gazetecileri ve medya liderleri olarak yetişmelerini amaçlayan yarışmanın ödül töreni düzenlendi. 16 üniversiteden 61 İletişim Fakültesi öğrencisinin 46 projesi ödüle değer bulunduğu yarışmada Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencileri başarılarıyla geceye damgasını vurdu. 

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Nazife Güngör, yarışmada ödül alan öğrencileriyle gurur duyduğunu ifade ederek onlara yarışma süreci boyunca danışmanlık yaparak yol gösteren hocaları; İletişim Fakültesi Gazetecilik Bölüm Başkanı Prof. Dr. Süleyman İrvan, Dr. Öğr. Üyesi Nihal Toros, Arş. Gör. Selin Maden ve Arş. Gör. Atila Erdemir’e teşekkür etti.

Üsküdar İletişim öğrencileri yine ödülle döndü

Türkiye Gazeteciler Cemiyeti Aydın Doğan Genç İletişimciler Yarışmasında Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğrencisi Merve Şişman, 1 birincilik ve 1 ikincilik alarak 2 ödülle gecenin en dikkat çeken ismi oldu. Merve Şişman, İnternet Yayıncılığı Dalı Blog Kategorisi 1.'lik Ödülü ve İnternet Yayıncılığı Dalı İnternet Medya Sitesi 2.'lik ödülünün sahibi oldu.

Ayrıca İletişim Fakültesi öğrencilerinden Melisa Duygun, İnternet Yayıncılığı Dalı Blog Kategorisi 2.'lik Ödülü, Zeynep Şahin, İnternet Yayıncılığı Dalı İnternet Sitesi Kategorisi’nde 2'lik Ödülü almaya hak kazanırken, Üsküdar Haber Ajansı muhabiri Ayça Aracıçam, Yazılı Dal Spor Kategorisi 2.'lik Ödülü, Bilal Sadi, İnternet Yayıncılığı Dalı İnternet Sitesi Kategorisi 3.'lük Ödülü ve Ümmü Gülsüm Dural, Yazılı Dal Haber-Haber Araştırma Kategorisi’nde 3.'lük Ödülü kazandı.

Üsküdar Haber Ajansı olarak muhabir arkadaşlarımızı tebrik ediyoruz… 

Üsküdar Üniversitesi Kurumsal İletişim Daire Başkanlığı Üsküdar Haber Ajansı olarak bizler de ödül alan tüm öğrencilerimizi tebrik ederken, bizlerle birlikte çalışan öğrencilerimiz Ayça Aracıçam ve Melisa Duygun’la ekip arkadaşı olmanın mutluluğunu da yaşadığımızı belirtmek istiyoruz.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)