Üsküdar Tıp Öğrencileri Birliği Rakiplerini Geride Bıraktı

Üsküdar Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği, 15 Şubat 2022’de düzenlenen “Survivor’da Acil Tıp Uzmanı Olmak” adlı etkinlikte gösterdiği performansla stand açmaya hak kazandı. Alınan bilgiye göre kampın son gününde stand açmaya hak kazanan Tıp Öğrencileri Kulüpleri oylandı ve Üsküdar Tıp Öğrencileri Birliği, diğer üniversiteleri oylamalarda geride bırakarak birinci seçildi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı (SKS) tarafından düzenlenen kulüp etkinlikleri tüm hızıyla devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi Tıp Öğrencileri Birliği “Survivor’da Acil Tıp Uzmanı Olmak” adlı etkinlik düzenledi.

Üsküdar Tıp Öğrencileri Birliği, diğer üniversiteleri oylamalarda geride bırakarak 1.Tıp Eğitimi Kış Kampı’nda stand açmaya hak kazandı.