Üsküdar Üniversitesi “İstanbul Liseler Arası Münazara Turnuvasına” ev sahipliği yaptı

Türkiye Münazara Ligi kapsamında “İstanbul Liseler Arası Münazara Turnuvası” Üsküdar Üniversitesi Çarşı Yerleşkede düzenlendi. Üsküdar Üniversitesi, Gençlik ve Spor Bakanlığı İstanbul İl Müdürlüğü, Münazara ve Hitabet Derneği ortak çalışması ile düzenlenen etkinlik yoğun katılım ile gerçekleşti. Turnuvada dereceye girenler ödüllendirildi.


Üsküdar Üniversitesi ev sahipliğinde gerçekleşen, Türkiye Münazara Ligi kapsamında düzenlenen “İstanbul Liseler Arası Münazara Turnuvası”na İstanbul genelinde bulunan çeşitli liselerden çok sayıda öğrenci katıldı. Turnuvanın jüri üyeliklerini farklı üniversitelerde eğitim gören öğrenciler gerçekleştirdi. 

140 öğrencinin katılımıyla iki gün süren turnuvanın sonunda dereceye giren takımlara, düzenlenen ödül töreni ile hediyeleri takdim edildi.

Şampiyon takıma 2000’er TL değerinde iki tablet bilgisayar, ikinci takıma 1000’er TL değerinde iki akıllı saat, üçüncü takıma 700’er TL değerinde iki kablosuz kulaklık ve dördüncü olan takıma 500’er TL değerinde iki saat hediye edildi.

Turnuva ödül töreni ve toplu fotoğraf çekimi ile son buldu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)