Üsküdar İletişime Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü’nden iki ödül

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi öğretim görevlileri Yeşilin EN’leri Ödül Törenininde iki farklı alanda ödül aldı. Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü tarafından düzenlenen Yeşilin EN’leri Ödül Töreninin bu yıl 4’üncüsü gerçekleştirildi. Türkiye ormancılığına üstün hizmet gösteren kişi ve kuruluşlara başarı ve katkılarından dolayı verilen ödüller, Üsküdar Üniversitesindeki sahiplerini buldu. Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü Öğr. Gör. Gökhan Gültekin Karakaş ‘En Çevreci Gazeteci’, Öğr. Gör. Kemal Öztürk ise ‘En Özel Haber’ ödülünü aldı. 

Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürlüğü Konferans Salonunda gerçekleştirilen ödül törenine Tarım ve Orman Bakanlığı Genel Müdürü Bekir Karacabey, TBMM Tarım Orman ve Köyişleri Komisyonu Başkanı Prof. Dr. Yunus Kılıç, Cumhurbaşkanlığı Yerel Yönetim Politikaları Kurulu Başkanı Prof. Dr. Şükrü Karatepe ve Gıda ve Tarım Örgütü (FAO) Orta Asya Alt Bölge Koordinatörü ve Türkiye Temsilcisi Viorel Gutu gibi pek çok kurum yetkilisi katılım sağladı.

‘En fazla Endüstriyel Ağaçlandırma, En Fazla Orman Gençleştiren, En Adanmış, En Kahraman’ gibi farklı kategorilerde toplam 33 kişiye ödül verildi.

Köşe yazısı çalışmasıyla ormancılığa verdiği destekten dolayı ‘En Özel Haber’ ödülüne layık görülen Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Yeni Medya ve İletişim bölümü Öğr. Gör. Kemal Öztürk, teşekkürlerini dile getirirken “Ormanlarımız için ne yapsak az, darısı öğrencilerimizin başına” dedi.

Orman yangınlarının olumsuz etkilerini ön plana çıkaran, çevre konusunda duyarlı haberler yapması sebebiyle ‘En Çevreci Gazeteci’ ödülüne layık görülen Yeni Medya ve İletişim bölümü Öğr. Gör. Gökhan Gültekin Karakaş ise teşekkürlerini iletti.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)