Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımı başarılı perfomansı İle dikkatleri çekiyor

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonluğu'nun (TÜSF) organize ettiği Üniversite Ligleri kaldığı yerden devam ediyor. Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımı, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi’ni 13-0 mağlup ederek pandemi arasından sonra aldığı galibiyet ile iddiasını sürdürdü.

Türkiye Üniversite Sporları Federasyonluğu'nun organizasyonunda düzenlenen Üniversite Ligleri devam ediyor. Üsküdar Üniversitesi Futsal Takımı, Piri Reis Üniversitesi Spor Salonunda, Fatih Sultan Mehmet Üniversitesi ile karşılaştı. İlk yarısı 5-0’lık skorla biten mücadeleyi Üsküdar Üniversitesi, 13-0 gibi bir skorla rakibini mağlup etmeyi başardı. Maçın henüz 7. dakikasında Üsküdar Üniversitesi kalecisi Melih Bozkaya sakatlansa da rakibini yenmesini bildi. Üsküdar Üniversitesi, diğer hafta İstanbul Bilgi Üniversitesi ile kozlarını paylaşacak. 14:30’da başlayacak mücadele Osman Solakoğlu Spor Salonunda oynanacak.

Günün diğer müsabakası ise  Üsküdar Üniversitesi Erkek Basketbol takımıyla İstanbul Yeniyüzyıl Üniversitesi Saat: 10.30'da YTÜ Davutpaşa Kampüsü Spor Salonunda karşılaşacaktı. Sahaya rakip çıkmadığı için Üsküdar Üniversitesi hükmen galip geldi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)