Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığında Görev Devir Teslim…

Bir süredir Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığını yürüten Prof. Dr. Şefik Dursun, görevini Prof. Dr. Arif Aktuğ Ertekin’e devretti. Senato toplantısı kapsamında fi-jital olarak gerçekleştirilen devir teslim töreninde başta Kurucu Rektör ve Yönetim Üst Kurulu Başkanı Prof. Dr. Nevzat Tarhan olmak üzere tüm senato üyeleri Prof. Dr. Dursun’a teşekkür ederken Prof. Dr. Ertekin'i de yeni görevinden dolayı tebrik ettiler. Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka da görev süresince özverili çalışmalarından ötürü Prof. Dr. Dursun’a teşekkür plaketi takdim etti. Prof. Dr. Dursun, bundan böyle Rektör Danışmanı olarak çalışmalarına devam edecek.

İlk olarak Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulu Müdürlüğü ardından da Sağlık Bilimleri Fakültesi Dekanlığını başarı ile sürdüren Prof. Dr. Şefik Dursun koltuğu Prof. Dr. Arif Aktuğ Ertekin’e devretti.

Görevine Rektör Danışmanı olarak devam edecek Dursun için Online gerçekleştirilen Senato Toplantısında devir teslim töreni düzenlendi.

Törende Dursun’a görev süresince başarılı çalışmalarından ötürü başta Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan olmak üzere tüm senato üyeleri teşekkürlerini iletti.

Rektör Vekili Prof. Dr. Mehmet Zelka da Dursun’a plaket takdim etti.


 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)