Velilere “Sağlıklı Beslenme” semineri gerçekleştirildi.

Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksek Okulundan Öğr. Gör. Keziban Çördükçü; Veli Akademileri kapsamında, Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi velilerine “Sağlıklı Beslenme” başlığında seminer verdi.

“Nasıl sağlıklı beslenilir?”

Haydarpaşa Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi’nin konferans salonunda düzenlenen programda, Öğr. Gör. Keziban Çördükçü, sağlıklı beslenmenin nasıl olması gerektiğini anlattı.

Günde üç ana öğünün atlanmadan yapılması gerektiğini önemle vurgulayan Çördükçü, tükettiğimiz besinlerin ne kadar önemli olduğunu, mutlaka protein, meyve ve sebze tüketiminin de olması gerektiğini dile getirdi. Ana öğünlerde kuruyemiş ya da meyve tüketildiği zaman, yanında mutlaka süt ve süt ürünlerinin de tüketilmesi gerektiğinin altını çizdi.

Çördükçü’ye sunumunun ardından, okul müdürü tarafından hediye takdim edildi.