Üsküdar Üniversitesi Sosyal Medya Top 100 Listesinde!

Üsküdar Üniversitesi SocialBrands Turkey Aralık Ayı Sosyal Medya Top 100 listesinde sıralamaya girdi. Markalara ait on binlerce sosyal medya hesabının performans verilerini derleyen, analiz eden ve ücretsiz olarak kullanıcılara sunan SocialBrands Turkey, Aralık Ayı Sosyal Medya Top 100 listesini açıkladı. Üsküdar Üniversitesi ilk 100 marka arasına girdi. 

Tarafsız, objektif ölçümleme yapılıyor…

Değerlendirme, marka ve kurumların, tüm hesaplar ve sayfalar için hayran sayısı, hayran artışı, sayfa yapısı, sayfa bilgileri, ay boyunca paylaştığı tüm iletiler, ileti türleri, paylaşılan iletilere gelen beğeni, yorum, paylaşım ve Retweetler, ileti başı etkileşim oranı, hashtag ve mention kullanımı, bulunduğu sektördeki karşılaştırmalı durumu gibi onlarca farklı herkese açık performans verisini derleyerek elde ediliyor.

SocialBrands Turkey, markaların sosyal medya performansını tamamen tarafsız ve objektif şekilde ölçümleyen bir puanlama platformu. BoomSocial Sosyal Medya Ölçümleme ve Analiz platformunun verilerini ve Sosyal Medya Takip ve Anlamlandırma programı BoomSonar Suite'in büyük veri işleme yapısını kullanarak hazırlanan SocialBrands, markalar için en popüler sosyal medya kanalları olan Facebook, Twitter ve Instagram’da yer alan 48 binden fazla marka hesabını inceleyip performans verilerini derleyerek tüm markaların kolaylıkla karşılaştırılabileceği tek bir skor hazırlıyor. Bu sayede Türkiye’nin en kapsamlı sosyal medya performans listesini hazırlamış oluyor.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)