Kadına Yönelik Şiddete Hep Birlikte “DUR!” diyoruz

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Çocuk Gelişimi Bölümü Öğr. Gör. Ümit Ertemİç Güvenlik Sektörünün Sivil Gözetimin Güçlendirilmesi Projesi Faz III” kapsamında  “ Şiddet ve Suçla Mücadele Uygulama Araştırma Merkezi” adına bir çalışmaya katıldı.

Öğr. Gör. Ümit Ertem “25 Kasım Kadına Yönelik Uluslararası Şiddetle Mücadele Günü” için hazırlanan video da kadına yönelik şiddet adına mesaj verdi. Ertem; “Şiddete razı olma, dur de!” dedi.

Düzenlenen çalışmaya destek amaçlı Çorlu Kaymakamı Cafer Sarılı, Kadın Hakları Koruma Derneği Çorlu Şubesi Başkanı Feraye Karagöz, İstanbul Barosu Kadın Hakları Merkezi Bsk. Yard. Av. Birsen Bastopaloğlu  ile birçok STK kuruluşu, Yerel önleme ve Güvenlik Kurulu üyelerinden önemli isimler katılım sağladı.