IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü, Atölye Üsküdar’ı ziyaret etti

IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü, Atölye Üsküdar’ı ziyaret etti. IEEE Öğrenci Kolu Kulübü Projesi olan “Fikir Maratonu” adlı projeyi Atölye Üsküdar Yönetimine sundu. Yapılan projelerin Üsküdar Üniversitesi’nin katkılarıyla hayata geçirileceği vurgulandı.

IEEE Öğrenci Kolu Kulübü Projesi olan Fikir Maratonu projesi, Atölye Üsküdar jüri yönetimine sundu. 

Atölye yönetimine sunulan projenin jüri tarafından seçilen projelerin IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü ve Atölye Üsküdar’ın desteği ile birlikte hayata geçirileceğini vurguladı. Kulüp Temsilcilerine mentor olarak eşlik eden Genç Beyinler Akademisi Uygulama ve Araştırma Merkezi Proje Koordinatörü Dr. Nebiye Yaşar ve Sağlık, Kültür ve Spor Daire Başkanlığı Öğrenci Kulüpleri Sorumlusu Sadık Paksoy ile birlikte  Jüri üyelerine sunulan “Fikir Maratonu” projesi, vizyon ve misyonunu şu şekilde açıkladı; “IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü başkanı ve yönetim kurulu ekibinin koordinatörlüğünde gerçekleşecek bir teknoloji fikir yarışmasıdır. Projesine güvenen ama nereden başlayacağını bilmeyen öğrencilerin projelerini dinleyip, alanında uzman jüri tarafından içlerinden biri seçilecek. IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kolu Kulübü ve Atölye Üsküdar’ın desteği ile birlikte seçilen bu projeler hayata geçirilecektir.


Amacımız, yeni neslin parlak fikirlerine yol haritası olmaktır” ifadeleriyle projenin hayata geçirileceği vurgulandı. IEEE Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Kulübü’nün yapmış olduğu proje, Atölye Üsküdar’ın yönetimine sunulduktan sonra yapılacak çalışmalar sonucu hayata geçirilmeyi planlandığını kulüp üyelerine ve yönetim kurulu üyelerine duyuruldu. Okulun öğrencilerinin yaptığı ve yapacağı projeleri Üsküdar Üniversitesi’nin yapacağı destekler ve rehberlikler ile hayata geçirileceği duyuruldu.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)