Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı TİHEK toplantısına katıldı!

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi Sosyoloji Bölüm Başkanı Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı, Türkiye İnsan Hakları ve Eşitlik Kurumu (TİHEK) tarafından Ankara’da düzenlenen ‘Ayrımcılıkla Mücadele İstişare Komisyonunun’ toplantısına katıldı. 

Türkiye Barolar Birliği Litai Konukevinde gerçekleştirilen toplantıda devlet kurumlarının, üniversitelerin ve sivil toplum kuruluşlarının insan hakları alanında görev yapan temsilcileri yer aldı.

Açılış konuşmasını TİHEK başkanı yaptı!

 Toplantının açılış konuşmasını TİHEK başkanı Prof. Dr. Muharrem Kılıç yaptı. Kılıç, konuşmasında TİHEK’ in temel misyonunun eşitliğin tahsis edilmesi ve korunması noktasında ayrımcılıkla mücadele olduğunun altını çizdi. Ayrımcılıkla mücadele ve eşitlik alanlarında tematik sorunlara ilişkin görüş ve önerilerin ele alındığı toplantıda Prof. Dr. Ebulfez Süleymanlı, ‘Üsküdar Üniversitesi İnsan Hakları Uygulamaları ve Çalışmaları Merkezi’ tarafından yürütülen faaliyetlerinden bahsetti. Toplantının sonunda İstişare Komisyonu Usul ve Esasları belirlenmesinin ardından toplantı hatıra fotoğrafı çekilerek sonlandırıldı.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)