United Group, StudyFans ve Marifet Group’a ziyaret!

Uluslararası olarak çalışmalarına özverili ve başarılı bir şekilde devam eden Üsküdar Üniversitesi yeni yıl stratejilerini belirledi. United Group, StudyFans ve Marifet Group’a yapılan ziyareti, Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü Uzmanlarımızdan Dilbar Bayeva ve Furkan Karakullukçu gerçekleştirdi.

Üsküdar Üniversitesi adına Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü Uzmanlarımızdan Dilbar Bayeva ve Furkan Karakullukcu, yeni yıl stratejilerimizi konuşmak ve ortaklıkların daha da geliştirilmesi amacıyla United Group, Marifet Group ve StudyFans acentelerini ziyaret etti.

Üsküdar Üniversitesi, bu yıl yakaladığı başarıyı gelecek dönemlerde de artarak devam etmeyi hedeflerken bu doğrultuda çalışmaya, araştırmalar yapmaya ve kendini geliştirmeye devam ediyor.

Üsküdar Üniversitesi adına Uluslararası İlişkiler Direktörlüğü, işbirlikleri bağlamında saygın Acente ortaklarını ziyaret etmeyi sürdürecek.