Beyni yeniden yapılandıracak kitap okuyucuyla buluştu…

Üsküdar Üniversitesi İnsan ve Toplum Bilimleri Fakültesi, Sosyoloji Bölümü Dr. Öğr. Üyesi Zülfikar Özkan’ın kaleme aldığı “Beynin Mutluluğa Ayarlanması, Yüksek Bilince Yolculuk” kitabı okuyucuyla buluştu. Eser, pozitif psikolojinin en son verileri ışığı altında, mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere, gerçekleşmesi mümkün bir vizyon sunuyor.

Dr. Öğr. Üyesi Zülfikar Özkan’ın yazdığı, “Beynin Mutluluğa Ayarlanması, Yüksek Bilince Yolculuk” isimli eser pozitif yayınlarından çıktı.

Özkan’ın popüler kitaplarından biri olmayı hedefleyen eser, pozitif psikolojinin en son verileri ışığı altında, mutluluk yolculuğuna çıkmak isteyenlere, gerçekleşmesi mümkün bir vizyon sunuyor. Özkan, herkesin beynini bilgece kullanmasına katkı sunacak bir eserle karşımıza çıkıyor.

 

Beyni yeniden yapılandıracak…

“Beyin paraşüt gibidir, açılmadıkça çalışmaz” diyen Özkan eseri hakkında şu sözlere yer verdi; “Beynimizi mutlu olma yolunda eğitebiliriz. Öğrendiğimiz her yeni bilgiyle beynimiz değişir. Bu yüzden “Beynin Mutluluğa Ayarlanması” kitabını okuyup bitiren her kişinin beyni, okumadan önceki durumundan farklı olacak ve mutluluk oluşturacak şekilde yeniden yapılanacaktır.” dedi.

Yazar Anne – Baba Kitaplığı, Başvuru kitapları ve diğer kategorilerde eserler yazan Özkan’ın,  çeşitli dergi ve gazetelerde yayınlanmış çok sayıda makalesi var. 

Mutluluk yolculuğunda ışık tutacak olan ve zengin bir içeriğe sahip bu eser, konuya ilgisi olanların yanında olacak bir özelliğe sahip. Farkındalıkların fark edileceği bu kitap, raflarda okuyucuyu bekliyor olacak.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)