SHMYO ve Öğrenci Konsey buluşması gerçekleştirildi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO), Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Konseyi ile 2021-2022 Eğitim-Öğretim Yılı Güz Dönemi başlamadan önce bir toplantı gerçekleştirdi. Zoom üzerinden gerçekleşen toplantıda SHMYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulunda yer alan 36 program hakkında dönem içi etkinlik planlamalarından ve TÜBİTAK Öğrenci Projeleri’nden bahsetti. 

SHMYO Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan’ın başkanlığıyla gerçekleşen toplantıya SHMYO Müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karasakal, Öğrenci Konsey Başkanı Emine Sıla Kanat ile Medya ve İletişim Sorumlusu İbrahim Bahçekapılı katıldı.

2021-2022 Güz Dönemi için Planlamalar Yapıldı!

SHMYO ve Öğrenci konseyi arasında gerçekleştirilen toplantıda, öğrenci konseyi ile işbirliği içerisinde güz dönemi için gerekli planlamalar ele alındı.

Toplantıda, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdürü Doç. Dr. Mesut Karahan, güz döneminde yürütülecek olan Fi-jital Eğitim modelinden bahsetti. SHMYO’da yer alan 36 programın genel hatlarıyla dönem içerisinde gerçekleştireceği etkinlik planlamalarına ve ayrıca tüm programlarda yer alan öğrencilerimizin “TÜBİTAK Öğrenci Projeleri’ne” başvurabileceğine değindi. Karahan, başvuruları yapabilmeleri için özel proje yazma eğitimleri planladıklarını da anlattı.

“SHMYO Web sayfasını devamlı olarak takip etmeliler”

SHMYO Müdür yardımcısı Dr. Öğr. Üyesi Ömer Faruk Karasakal, güz dönemi hazırlıklarının tamamlandığını ve aynı zamanda SHMYO Web sitesini aktif bir şekilde kullandıklarını vurguladı. Duyurular ve etkinlikler sekmesinde, yürütülen her türlü sürecin duyurulduğundan bahsetti. Bu sebeple, öğrencilerin özellikle SHMYO Web sayfasını devamlı olarak takip etmeleri gerektiğini hatırlattı.

Dönem içerisinde bir toplantı daha gerçekleştirilecek!

Öğrenci Konsey Başkanı Emine Sıla Kanat, konseyin planladığı yeni etkinlikler ve yürüteceği yeni projeler hakkında bilgiler verdi. Toplantının sonunda dönem içerisinde, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO)  ve Öğrenci Konseyi arasında yeni bir değerlendirme toplantısı yapılmasına karar verildi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)