Yeni nesil aşı sistemleri ve Türkiye’de araştırma olanakları anlatıldı.

Yeni nesil aşı sistemleri ve Türkiye’de araştırma olanakları anlatıldı. Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine yönelik haftalık düzenlenen Üniversite Kültürü dersleri kapsamında Mühendislik Fakültesi’nin bu haftaki konuğu Yrd. Doç. Mesut Karahan’dı. Karahan, yeni nesil aşı sistemleri ve Türkiye’de araştırma olanakları konusunda mesleki tecrübelerini öğrencilerle paylaştı.

Üsküdar Üniversitesi Kuzey Kampüsü Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda mühendislik fakültesi öğrencilerinin katılımı ile gerçekleşen konferansa Üniversitenin öğretim üyesi Yrd. Doç. Dr. Mesut Karahan oldu.

İnteraktif olarak gerçekleştirilen konferansta Karahan, yeni nesil aşıların hazırlık aşaması, deneyleri ve kullanımlarını öğrencilere aktardı.

Türkiye’de yapılan araştırmalara değinen Karahan, bu araştırmaların merkezlerini, nerelere bağlı olduğunu ve nelerle uğraştıkları bilgisini katılımcılarla paylaştı.