Üsküdar Üniversitesi öğrenci konsey başkanı seçildi.

Üsküdar Üniversitesi öğrenci konsey başkanı seçildi.Üsküdar Üniversitesi öğrenci konsey başkanı seçimleri gerçekleştirildi. 3 adayın katıldığı seçimlerde en yüksek oyu alan Sağlık Kurumları İşletmeciliği öğrencisi Ebubekir Çalı konsey başkanı olarak seçildi. Çalık 2 yıl görev yapacak.

Üsküdar Üniversitesi öğrenci konsey başkanı seçimleri Merkez yerleşkede gerçekleştirildi.

4 fakülte, 1 meslek yüksekokul, 3 enstitü ve hazırlık birimlerinden temsilcilerin katılımıyla gerçekleştirilen seçimlerde 3 aday yarıştı.

Ali Kaya, Tayfun Gözler ve Ebubekir Çalı’nın katıldığı konsey başkanlığı seçimlerinde en fazla oyu olan Sağlık Kurumları İşletmeciliği 2. Sınıf öğrencisi Ebubekir Çalı galip geldi.

Çalı 2014-2016 Öğrenci Konsey Başkanlığı yapacak. Çalı’dan önce psikoloji öğrencisi Ayşe Naz Hazal Sezen görev yapıyordu.

Yeni Öğrenci Konsey Başkanı ve üyeleri şöyle:

Üsküdar Üniversitesi Öğrenci Konseyi

Ebubekir Çalı