Selçuk Erez ile “Yaratıcılık” konferansı gerçekleştirildi.

Sağlık Bilimleri Fakültesi Üniversite Kültürü dersi kapsamında İstanbul Tabip Odası Başkanı Prof. Dr. Selçuk Erez’i misafir etti. Erez, "Yaratıcılık" konusunda öğrencilere bilgi verdi.

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi, Üniversite Kültürü dersleri kapsamında önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor.

Bu kapsamda Cumhuriyet Gazetesi köşe yazarı Prof. Dr. Selçuk Erez, öğrencilerle bir araya geldi.

Her hafta farklı kişilerin katılımıyla, değişik konuların ele alındığı dersin bu haftaki konusu 'Yaratıcılık' oldu.

Emir Nebi Konferans Salonunda gerçekleştirilen konferansta Erez, yaratıcılık konusunu tekdüze olmaktan öte çocuklarda, yetişkinlerde ve sanatta ayrı ayrı ele alarak anlattı. Özellikle çocuklarda yaratıcılığın önemini ve ebeveynlerin bu konuda çocuklarına karşı bilinçli olmasının faydalı olacağının altını çizen Erez, yaratıcılığa karşı sosyal tepkilerden de bahsetti.

Oldukça samimi bir ortamda gerçekleşen konferansta Erez, öğrencilerin sorularını da cevapladı.

Selçuk Erez ile “Yaratıcılık” konferansı gerçekleştirildi.

Selçuk Erez ile “Yaratıcılık” konferansı gerçekleştirildi. 2