Gazeteci-Yazar Yaşar Gürsoy Üsküdarlı öğrencilerle buluştu

Üsküdar Üniversitesi, alanında önemli isimleri öğrencileriyle buluşturuyor. Yeni eğitim öğretim yılının ilk günlerinde Gazeteci-Yazar ve Televizyoncu Yaşar Gürsoy’u öğrencileriyle bir araya getirdi. İletişim Fakültesi’nin etkinliğinde Gürsoy öğrencilere Türkiye’nin Radyo ve Televizyon Tarihini anlattı.

Üsküdar Üniversitesi Türkiye’de bir ilki gerçekleştirerek Üniversite Kültürü dersleri kapsamında alanının önemli isimlerini öğrencileriyle bir araya getiriyor.

Bu kapsamda yılın ilk etkinliğini İletişim Fakültesi gerçekleştirdi. İletişim Fakültesi öğrencileriyle gazeteci, televizyoncu ve yazar Yaşar Gürsoy’u buluşturdu.

Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen etkinlikte Gürsoy, Türkiye’nin Radyo ve Televizyon Tarihine ilişkin öğrencilere paylaşımda bulundu.

İletişim öğrencilerin ilgi gösterdiği programda Gürsoy, öğrencilerin merak ettikleri soruları da cevapladı.

Gazeteci-Yazar Yaşar Gürsoy Üsküdarlı öğrencilerle buluştu

Gazeteci-Yazar Yaşar Gürsoy Üsküdarlı öğrencilerle buluştu 2