Üsküdar Üniversitesi Erasmus ile öğrencilerine yurt dışı fırsatı sunuyor

Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesi olan Üsküdar Üniversitesi ERASMUS ile öğrencilerini Dünyanın saygın üniversitelerine gönderiyor. Öğrenciler bu kapsamda şirket ve ya kurum ve kuruluşlarda staj fırsatı da yakalıyor.

Avrupa Birliği Komisyonu hayat boyu öğrenme programı kapsamında Üsküdar Üniversitesi’ni 2014-2020 yılları arasında Erasmus+ Programına dâhil etti.

Erasmus+ Programı ile Üsküdar Üniversitesi öğrencilerine yurt dışı imkânı sunuyor.

Yükseköğretimde kaliteyi artırmayı, yükseköğretim kurumlarının birbirleri ve iş dünyası ile işbirliğini güçlendirmeyi amaçlayan program ile Üsküdarlı öğrenciler yükseköğretim kurumunda öğrenim görmelerinin yanı sıra bir şirkette veya herhangi bir kurum/kuruluşta staj olanağı da bulacak.

Avrupa komisyonu tarafından 2014-2020 yıllarını kapsayan Erasmus Üniversite Beyannamesi ile ödüllendirilen Üsküdar Üniversitesi, öğrenci staj ve öğrenim hareketliliği, stratejik ortaklıklar ve bilgi ortaklıkları da gerçekleştirebilecek.