Üsküdar Üniversitesi Almanya’da Türk öğrencilerle buluştu

Üsküdar Üniversitesi Almanya'da bu yıl 3’üncüsü düzenlenen TRUCAS Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı'na katıldı. Yabancı ülkelerdeki Türk öğrencileri önemseyen Üsküdar Üniversitesi öğrenci ve velileriyle bir araya gelirken onlara doğru rehberlik hizmeti de sundu.

Üsküdar Üniversitesi Almanya’da Türk öğrencilerle buluştu

Bu yıl 3’üncüsü gerçekleştirilen TRUCAS Türk Üniversiteleri Tanıtım Fuarı Almanya’nın Berlin ve Köln şehirlerinde yapıldı.

Fuara, Üsküdar Üniversitesi'nin yanı sıra 23’ü devlet olmak üzere toplam 49 üniversite yer aldı.

Öğrenci ve ailelerinin Üsküdar Üniversitesi’ne ilgisi yoğundu.

Almanya, Belçika ve Hollanda’dan gelen Türk aileler, Davranış Bilimleri ve Sağlık alanında Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesini yakından tanıma fırsatı buldu.

Prof. Dr. Muhsin Konuk ve Emre Üçsular öğrencilerle bire bir ilgilendi, üniversiteye ilişkin bilgilendirmelerde bulundu.