Üsküdar Üniversitesi’nde TRT’nin başarılı sunucusu ile diksiyon eğitimi başlıyor

TRT Haber’in deneyimle sunucusu İnci Ertuğrul, Üsküdar Üniversitesi’nde güzel ve etkili konuşma eğitimlerine başlıyor. 28 Haziran’da ilki başlayacak eğitimlerde sertifika da verilecek.

Üsküdar Üniversitesi Sürekli Eğitim Merkezi, bireylerin daha donanımlı olması için çalışmalarını çeşitlendiriyor.

Güzel ve etkili konuşma insanların gerek gündelik gerekse iş hayatında, karşısındakileri etkileyebilmesi anlamında çok önemli.

Sürekli Eğitim Merkezi bünyesinde birbirinden farklı sertifika programları düzenleyen Üsküdar Üniversitesi Diksiyon ve Etkili Konuşma Eğitimini de başlatıyor.

Diksiyon eğitimini TRT’nin başarılı ve deneyimli sunucu İnci Ertuğrul verecek.

28 Haziran’da başlayacak eğitimler 40 saat devam edecek. Eğitimi başarıyla tamamlayan kişiler sonrasında sertifika almaya hak kazanacak.