Üsküdar’da 2024 – 2025 Yılı Akademik Kurul Toplantıları başladı…

Üsküdar Üniversitesi'nin 2024-2025 akademik yılına hazırlık kapsamında düzenlediği Akademik Kurul Toplantıları, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi, Bağımlılık ve Adli Bilimler Enstitüsü, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu ile başladı. Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan ve Rektör Prof. Dr. Nazife Güngör’ün de katıldığı toplantılarda yeni eğitim-öğretim yılında uygulanacak stratejiler, akademik süreçler ve genel işleyiş hakkında kapsamlı değerlendirmelerde bulunuldu. 

Yeni yıl akademik kurul toplantılarının ilki Merkez Yerleşke Nermin Tarhan Konferans Salonunda gerçekleştirildi.

Toplantıya, Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Üsküdar Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Nazife Güngör, Rektör Yardımcılarından Prof. Dr. Sevil Atasoy, Prof. Dr. Türker Tekin Ergüzel, Rektör Danışmanı Prof. Dr. Muhsin Konuk, Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci, Sağlık Hizmetleri Meslek Yüksekokulu (SHMYO) Müdürü Prof. Dr. Mesut Karahan ile çok sayıda akademik ve idari personel katıldı. 

Yeni dönemdeki akademik hedefler hakkında konuşuldu

Toplantıda üniversitenin gelecek vizyonu ve yeni dönemdeki akademik hedefleri ele alındı. Ayrıca üniversitenin eğitim kalitesini artırmaya yönelik projeler ve öğrencilerin gelişimine katkı sağlayacak yenilikçi uygulamalar de değerlendirildi. Toplantıda, mevcut akademik ve idari süreçlerin daha verimli hale getirilmesine yönelik öneriler de tartışıldı.

Ulusal ve uluslararası güçlenme adımları ele alındı

Düzenlenen Akademik Kurul Toplantısında Üsküdar Üniversitesinin mevcut durumu, akademik başarıları, araştırma projeleri detaylıca değerlendirildi. 

Kurulda, gelecek dönemde üniversitenin ulusal ve uluslararası alanda daha da güçlenmesi için atılması gereken adımlar da konuşuldu. 

Toplantı, görüş ve önerilerinin alınmasının ardından sona erdi. 

Akademik Kurul Toplantıları diğer fakültelerle devam edecek.
 

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)