Sonradan Gurme kurabiye süsleme etkinliği gerçekleştirdi
Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü değişik bir etkinliğe imza attı. Kulüp üyeleri kurabiye süsleme etkinliğinde bir araya geldi. Bağ Pastaneleri pasta süsleme uzmanının öncülüğünde gerçekleştirilen etkinlikte öğrenciler hamur yoğurma ve süslemeyi öğrendi
100 üyesi bulunan Üsküdar Üniversitesi Sonradan Gurme Kulübü farklı bir etkinlik gerçekleştirdi.
Kurabiye süslemek için kolları sıvayan öğrenciler Bağ Pastaneleri Pasta Uzmanı öncülüğünde Üsküdar Üniversitesinde bir araya geldi.
Süsleme için tüm malzemeleri alan öğrenciler pasta uzmanının anlattıklarını dikkatlice dinledi. Aynı zamanda uygulamada yapan öğrenciler hamur açmayı ve kurabiye süslemeyi de yine uygulamalı olarak öğrendi.