Üsküdar Üniversitesi Pandemi Kurulu Bir Kez Daha Toplandı

Üsküdar Üniversitesi Pandemi Kurulu Üyeleri bir kez daha bir araya geldi. NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesinin de destek verdiği kurul toplantısında normalleşme sürecinde alınması gereken tedbirler ve yeni kararlar ele alındı.

Sağlık Bakanlığı ve Bilim Kurulunun koronavirüs kapsamındaki tedbirlerini harfiyen uygulayan Üsküdar Üniversitesi, pandemi rutin toplantılarını da gerçekleştiriyor.

Üsküdar Üniversitesi Pandemi Kurulu Üyeleri, bir kez daha bir araya geldi. NPİSTANBUL Beyin Hastanesi Enfeksiyon Kontrol Komitesinin de destek verdiği kurul, Normalleşme sürecinde alınması gereken tedbirleri ele aldı.
Birçok ayrıntının değerlendirildiği kurul toplantısı, önümüzdeki günlerde bir kez daha gerçekleştirilecek.