“#529 Kardeşine Sahip Çık” başlıklı bir panel düzenledi

Mısır’da Müslüman Kardeşler üyesi 529 kişi hakkında idam cezası kararına tepkiler dünya genelinde artarak devam ederken Üsküdar Üniversitesi Diplomasi ve Fikir Kulübü bir panel düzenledi. ‘# 529 Kardeşine Sahip Çık’ başlığında gerçekleştirilen panele konuşmacı olarak Araştırmacı yazar Nevzat Çiçek ve Avukat Gülden Sönmez katıldı.

“#529 Kardeşine Sahip Çık” başlıklı bir panel düzenledi

Geçtiğimiz günlerde Mısır'da cuntacı mahkemenin Müslüman Kardeşler üyesi 529 kişi hakkında verdiği idam cezasına tepkiler büyüyor.

Bu karara ilişkin sosyal medyada da tepkiler artarken Twitter'da oluşturulan #529KardeşineSahipÇIK, etiketi ile kararın bir an önce iptali için eylemlerde bulunuyor.

“#529 Kardeşine Sahip Çık” başlıklı bir panel düzenledi 2

Kararın iptaline ilişkin Üsküdar Üniversitesi Diploması ve Fikir Kulübü de bu kapsamda bir panel düzenledi.

Altunizade Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonunda düzenlenen programa konuşmacı olarak Araştırmacı yazar Nevzat Çiçek ve Avukat Gülden Sönmez katıldı.

“#529 Kardeşine Sahip Çık” başlıklı bir panel düzenledi 3

# 529 Kardeşine Sahip Çık başlığıyla gerçekleştirilen panelin moderatörlüğünü İBB Genel Sekreter Yardımcısı Ümit Ünal yaptı.

Panel kapsamında Mısır’dan fotoğraf karelerinin yer aldığı sergi de yer aldı.