Üsküdar’da Mezuniyet Töreni Bu Yıl Dijital Olacak!

 Mezuniyet Töreni Komitesi


Üsküdar Üniversitesi 2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Komitesi online olarak toplandı. Üsküdar Üniversitesi Mezuniyet Töreni Komitesi koronavirüs nedeniyle mezuniyetin bu yıl dijital olarak gerçekleştirilmesine karar verdi. Toplantıda, dijital ortamda gerçekleşecek mezuniyet töreni çalışmalarının tüm hızıyla devam ettiği belirtildi. Dijital ortamda gerçekleşecek mezuniyet töreni için yapılan çalışmalar değerlendirildi.

Mezuniyet dijital olarak gerçekleşecek!

Üsküdar Üniversitesi ön lisans, lisans ve yüksek lisans programlarından mezun olacak öğrencilerin merakla beklediği mezuniyet nasıl gerçekleşecek sorusu yanıt buldu. Dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgını nedeniyle Mezuniyet Komitesi mezuniyeti bu yıl online olarak gerçekleştirme kararı aldı ve bu yönde çalışmalarına başladı.

2019-2020 Akademik Yılı Mezuniyet Töreni Komitesi,  Üsküdar Üniversitesi Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Sevil Atasoy, Genel Sekreter Selçuk Uysaler öncülüğünde komite üyelerinin katılımıyla gerçekleştirildi. Mezuniyet törenine ilişkin ayrıntılar ise önümüzdeki günlerde paylaşılacak.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)