Üsküdar Üniversitesi Kimsesiz Çocuklara Sahip Çıkıyor

Üsküdar Üniversitesi Kimsesiz Çocuklara Sahip ÇıkıyorMutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Çocuk Evlerinde kalan çocuklar Üsküdar Üniversitesi’nde düzenlenen şenlikte gönüllerince eğlendi. Bu yıl ikincisi gerçekleştirilen Çocuk Şenliğinde miniklerin performansı ise ayakta alkışlandı. Katılımın yoğun olduğu etkinlikte unutulmak kareler yaşandı.

1’incisi Atakent Halkalı Bilim Koleji’nde gerçekleştirilen Çocuk Şenliği’nin ikincisine Üsküdar Üniversitesi ev sahipliği yaptı.

Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen şenliğe çok sayıda davetli katıldı. Başakşehir Kaymakamı Fatih Kocabaş, İstanbul Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdür Yardımcısı Neslihan Çapar ile Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği yönetim kurulu üyeleri şenlikte minikleri yalnız bırakmadı.

Mutlu Yuva Mutlu Yaşam Derneği Çocuk Evlerinde kalan çocukların şenlikteki performansları ise büyüledi. Çocuklar birbirinden güzel gösteriler ile profesyonelleri aratmazken, katılımcılar çocukları ayakta alkışladı.

İzleyicilerin başarısına ve sevinçlerine eşlik eden katılımcılar şenlikte mutlu ve gururlu ayrıldı.