Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kitapları da Millet Kütüphanesinde!



Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın kaleme aldığı çok sayıda kitap, yapımı 2015 yılında Beştepe’de başlayan Millet Kütüphanesinde okuyucuları ile buluşuyor. 20 Şubat’ da Cumhurbaşkanlığı Külliyesi’nde kapılarını açan Millet Kütüphanesi 7 gün 24 saat hizmet veriyor. Ziyaretçilerin yoğun ilgi gösterdiği kütüphanede Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın da kitapları okuyucuyla buluşuyor.

Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın eserleri Ankara’da okuyucuları ile buluştu  

İstanbul Üniversitesi tarafından düzenlenen Öğrenci Konseyi 1453 Ödülleri’nde yılın yazarı seçilen Üsküdar Üniversitesi Kurucu Rektörü Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın birçok kitabı Millet Kütüphanesinde okuyucu ile buluşuyor.
Prof. Dr. Nevzat Tarhan’ın, Kadın Psikolojisi, Toplum Psikolojisi, İnanç Psikolojisi, Bilinçli Genç Olmak, Son Sığınak Aile, Mesnevi Terapi, Anne, “Darbe” Ne Demek? Gibi kaleme aldığı ve 1 milyon satış rakamlarını geçerek önemli bir başarıya imza attığı kitapları Millet Kütüphanesinde bulunuyor.

Başkan Recep Tayyip Erdoğan tarafından açılışı yapılan Selçuklu, Osmanlı ve çağdaş mimariden esintiler taşıyan 7 gün 24 saat hizmet verecek Cumhurbaşkanlığı Millet Kütüphanesi 125 bin metrekare kapalı alana sahip ve aynı anda 5 bin kişiye hizmet verebilecek kapasitede. Kütüphanede 4 milyon basılı, 120 milyonun üzerinde elektronik yayın ile 550 bin e-kitap ve nadir eser bulunuyor.
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)