2020 MSÜ Sınav Sonuçları İlan Edildi!

2020 - MSÜ

Ölçme Seçme ve Yerleştirme Merkezi (ÖSYM) web sitesi üzerinden Milli Savunma Üniversitesi Askeri Aday Belirleme Sınavı 2020 – MSÜ Sınav sonuçlarının açıklandığını ilan etti. Askeri Üniversiteye girme hayali kuran adayların merakla beklediği 2020 – MSÜ Sınav Sonuçları açıklandı mı? Sorusu yanıt buldu.

ÖSYM, tarafından düzenlenen Askeri Üniversiteye giriş sınavı sonuçları açıklandı. ÖSYM, 2020- MSÜ Sınav sonuçlarının açıklandığını web sitesi üzerinden ilan etti. Aday sonuç sorgulama ekranında sonuçlarını görüntüleyebilecek. ÖSYM, web sitesi üzerinde 2020-MSÜ sınavı cevap kâğıtları ve aday cevapları erişime açıldığını da duyurdu.

MSÜ sınavına giren adaylar sonuçlarını öğrenebilir!

ÖSYM’nin yayınladığı duyuruya göre; 14 Haziran 2020 tarihinde uygulanan 2020 Milli Savunma Üniversitesi Askeri Öğrenci Aday Belirleme Sınavına (2020-MSÜ) ait değerlendirme işlemleri tamamlanmıştır. Adaylar, sınav sonuçlarına 02 Temmuz 2020 tarihinde saat 17.00’den itibaren ÖSYM’nin https://sonuc.osym.gov.tr internet adresinden T.C. Kimlik numaraları ve aday şifreleri ile erişebilirler.” Dedi.