Üsküdar Üniversitesi Aile Danışmanlığında ilk mezunlarını veriyor

Türkiye’nin aile danışmanlarını yetiştirme amacıyla yola çıkan Üsküdar Üniversitesi, ilk mezunlarını vermeye hazırlanıyor.

450 saatlik eğitimi başarıyla tamamlayan yaklaşık 70 kursiyer Cumartesi günü düzenlenecek sertifika töreniyle mezun olacak. Kursiyerlere sertifikalarını Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan verecek. Özgün ve referans eğitim içeriğiyle “Aile Danışmanlığı Sertifika Programı” eğitimi veren Üsküdar Üniversitesi, ilk mezunlarını vermeye hazırlanıyor.

Türkiye’nin ilk ve tek tematik üniversitesinde profesyonel bir kadrodan 300 saati teorik, 150 saati uygulamalı eğitim, 30 saati de süpervizyon olmak üzere toplam 450 saatlik eğitim alan adaylar cumartesi sertifikalarını alacak. Üsküdar Üniversitesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilecek sertifika töreninde sertifikaları Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan verecek.

08 Mart Cumartesi günü yapılacak Aile Danışmanlığı Sertifika Töreni Program Akışı

10:30 – 11:00  Kayıt ve Karşılama

11:05 – 11:25  Açılış Konuşmaları