İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri kulüp kurdu

İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri kulüp kurdu30’un üzerinde kulübü bulunan Üsküdar Üniversitesi’nde İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri de kendi kulüplerini kurdu. Öğrenciler şimdi teorik eğitimin yanında kulüp olarak düzenleyecekleri etkinlik ve pratik uygulamalarla mesleki donanımlarını daha da artıracak.

Üsküdar Üniversitesi, tematik eğitim modelinin yanında öğrencilerinin sosyal ve kültürel çalışma ve girişimlerini de destekliyor.

30’un üzerinde kulübüyle çeşitli etkinlik ve buluşmalar gerçekleştiren öğrenciler, reel sektörden isimlerle bir araya gelerek, tecrübe ve donanım sahibi oluyor.

Bu kapsamda İş Sağlığı ve Güvenliği Bölümü öğrencileri de kendi kulüplerini kurdu. Öğrenciler aktif bir şekilde, diğer üniversiteler iletişim kuracak, seminer, konferans, paneller düzenleyecek.

Kulübün öğrencilere önemli katkı sağlayacağına vurgu yapan Üsküdar Üniversitesi İş Sağlığı ve Güvenliği Bölüm Başkanı Yrd. Doç. Dr. Haluk Şengün öğrencilerle el ele ilerleyerek, güzel projelere imza atacaklarını söyledi.