Abbas Güçlü ile Genç Bakış İkinci kez Üsküdar Üniversitesi’nde yapıldı

Gençlerin sesi olan, Kanal D’nin sevilen ve çok seyredilen programlarından “Abbas Güçlü ile Genç Bakış ” bir kez daha Üsküdar Üniversitesi’nden canlı yayın gerçekleştirdi. “ Yargıdaki Son Gelişmeler” konusunun ele alındığı programda Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin soruları konuğu zorladı. Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen zaman zaman cevap vermekte zorlandı.

Abbas Güçlü ile Genç Bakış İkinci kez Üsküdar Üniversitesi’nde yapıldıÜsküdar Üniversitesi ikinci kez Abbas Güçlü ile Genç Bakış programını misafir etti.

Yargıdaki son gelişmeler konusunun ele alındığı programa Ceza Hukukçusu Prof. Dr. Ersan Şen katıldı.

Üsküdar Üniversitesi Altunizade Yerleşkesi Nermin Tarhan Konferans Salonu’nda gerçekleştirilen programa Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin yanı sıra Kurucu Rektör Prof. Dr. Nevzat Tarhan, Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Mehmet Zelka, Genel Sekreter Selçuk Uysaler, SHMYO Müdürü Prof. Dr. Gülten Kaptan, ile akademisyenler katıldı.

Yaklaşık 3 saat süren programda;

Hukukta son yapılan yenilikler artısı ve eksisiyle ele alındı.

Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin soruları ise programa açılım getirdi. Prof. Dr. Ersan Şen’in sorular karşısında zaman zaman zor anlar yaşaması da dikkat çekti.