İletişim Fakültesi öğrencileri Hundez Film Işık firmasında…



Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Radyo Televizyon ve Sinema bölümü öğrencileri, Televizyon Yayın Teknikleri dersi kapsamında Hundez Film Işık firmasında uygulama yaptı.

Hundez Işık’ta gerçekleştirilen ışık uygulamalarının mentörlüğünü Yapımcı Görüntü Yönetmeni Radyo Televizyon ve Sinema bölümü Öğr. Gör. Ege Ellidokuzoğlu üstlendi.

Öğrenciler ışık ortamları oluşturdu

İletişim Fakültesi bünyesinde bulunan kamera ve Hundez Işığın yeni nesil aydınlatma araçlarıyla yaratıcı ve öğretici ışık ortamları oluşturuldu. Hundez Film Işık Yönetim Kurulu Başkanı Şenol Toz’un da bulunduğu ışık ortamlarında yönlendirmeyi ışık şefi Mehmet Toz, Şef görevini Emre Çakır asistanlığı ise Levent Toz üstlendi. İletişim Fakültesi öğrencilerinin de ışık ortamlarında aktif rol aldı.  



Görüntünün olmazsa olmazı ışık…

Görüntünün olmazsa olmaz parçası ışıkla yapılan çalışmalar sonucu, etkileyici resimler ortaya çıktı. İletişim fakültesi öğrencilerinin keyifli anlar geçirdiği uygulamada öğrenciler ekipmanlar ile çalışma yaparak yeni tecrübeler edindi.  

‘Paydos’ verildi

Ege Ellidokuzoğlu öğrencilerimizi sektöre yönlendirmek ve hazırlamak adına yeni buluşmalar programların yapılacağını belirtti.

Toplu fotoğraf çekimi ardından ziyaret sona erdi.



 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)