Ergoterapi öğrencilerinden Engelsiz Yaşam Merkezine ziyaret

 

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencileri, Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova öncülüğünde, Üsküdar Belediyesi tarafından düzenlenen “Engelsiz Yaşam Merkezi Bir Yaşında” etkinliğine katıldı.

Engelsiz Yaşam Merkezinin birinci yıldönümü kutlandı
 
Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ömer Yiğit’in misafirperverliği ile gerçekleşen etkinliğe öğrenciler yoğun ilgi gösterdi. Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen’in de katıldığı etkinlikte Üsküdar Engelsiz Yaşam Merkezinin birinci yıldönümü kutlandı. Etkinlikte keyifli anlar yaşandı.



Engelsiz Yaşam Merkezinin stantları gezildi
 
Ergoterapi Bölümü Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova ve Ergoterapi öğrencileri, Belediye Başkanı Hilmi Türkmen eşliğinde Engelsiz Yaşam Merkezinin atölye çalışmalarının yer aldığı stantları gezdi. Ergoterapi öğrencileri stantları gezerken Belediye Başkanı Hilmi Türkmen ile sohbet etme fırsatı buldu.                                                                

         
         
Türkmen’den Asqarova’ya teşekkür

Etkinliğin açılış konuşmalarını Engelsiz Yaşam Merkezi Müdürü Ömer Yiğit ve Üsküdar Belediye Başkanı Hilmi Türkmen yaptı. Belediye Başkanı Hilmi Türkmen Üsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölümü öğrencilerinin paydaşı olduğu Engelsiz Yaşam Merkezinin çok güzel ve çok başarılı işler yaptığına değindi. Türkmen, Sağlık Bilimleri Fakültesi Ergoterapi Bölüm Başkanı Prof. Dr. Sevda Asqarova’ya da teşekkürler etti.



Müzik ve dans gösterileri keyifle izlendi
 
Engelsiz Yaşam Merkezinde bulunan engelli öğrencilerin müzik ve dans gösterilerinden çok etkilenen Ergoterapi bölümü öğrencileri, gösterileri ilgi ile izledi. Etkinlik boyunca ellerinde Üsküdar Üniversitesi Bayrağı bulunan Ergoterapi öğrencileri, gösterilere coşkuyla eşlik etti                                      


Etkinlik sonrası pasta kesildi

Etkinliklerin ardından sahneye doğum günü pastası geldi. Doğum günü pastası, Belediye Başkanı Türkmen ve Engelsiz Yaşam Merkezi öğrencileri tarafından kesildi.

Etkinlik, Üsküdar Üniversitesi flaması ile birlikte toplu fotoğraf çekimi ardından sona erdi.

 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)