Prof. Dr. Tayfun Uzbay ve Cemalnur Sargut TÜYAP’ta okurlarıyla buluştu

Üsküdar Üniversitesi akademisyenleri bu yıl 38’incisi düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okuyucuları ile bir araya geldi.

2-10 Kasım arası gezilebilecek TÜYAP kitap fuarı hasta sonu Üsküdar Üniversitesi Rektör Danışmanı ve Tıp Fakültesi Dâhili Tıp Bilimleri Bölüm Başkanı Prof. Dr. Tayfun Uzbay ve Rektör Danışmanı Cemalnur Sargut’u misafir etti. Uzbay ve Sargut, TÜYAP Kongre Merkezi’nde düzenlenen Uluslararası İstanbul Kitap Fuarı’nda okurları ile buluştu.

Prof. Dr. Tayfun Uzbay, Destek Yayınları’ndan çıkan yeni kitabı “Cehalet Bilimi” kitabının imza gününe katılırken, Nefes Yayınları’nda okuyucuları ile buluşan Cemalnur Sargut’a okurlar oldukça yoğun ilgi gösterdi.

Kitaplarını imzalatanlar Prof. Dr. Tayfun Uzbay ve Cemalnur Sargut ile sohbet etme imkânı da buldu.

Fuarda kitaplarını imzalayan Uzbay ve Sargut, okuyucuları ile fotoğraf çektirmeyi de ihmal etmedi.