Üsküdar Üniversitesi öğrencilerinin eğlenceli Boğaz keyfi

Üsküdar Üniversitesi Sağlık Kültür ve Spor Direktörlüğü ile Öğrenci Konseyi, Hürriyet ve Adalet, Sosyoloji, Erasmus ve Uluslararası Öğrenciler ile Tıp Öğrenciler Birliği Kulüplerinin ortaklaşa düzenlediği “İstanbul Şehir Kültürü ve Boğaz Turu” etkinliği Üsküdar Belediyesi’nin Valide Sultan Gemisi ile gerçekleştirildi.

Üniversiteye yeni başlayan öğrenciler için düzenlenen etkinlikte öğrencilerin kaynaşmasının yanı sıra, İstanbul Boğazı ve saraylar rehber eşliğinde öğrencilere anlatıldı.

Çay ve simit eşliğinde eğlenceli vakit geçiren öğrenciler, Üsküdar Üniversitesi Sosyoloji Bölümü öğrencisi Ahmet Furkan Arslan’ın şiir dinletisi, Siyaset ve Uluslararası İlişkiler Bölümü öğrencisi Adams Abdul Aziz’in Sakarya Türküsünü de dinleme fırsatı buldu.

Etkinlik, toplu fotoğraf çekiminin ardından sona erdi.