Çizgi film ve animasyon öğrencileri Comikon festivalinde

Üsküdar Üniversitesi İletişim Fakültesi Çizgi Film ve Animasyon Bölümü Başkanı Prof. Dr. Hasip Pektaş ve öğrencileri Harbiye Askeri Müzesi’nde bu yıl 4’üncüsü düzenlenen Comikon İstanbul’a katıldı.

Harbiye Askeri Müzesi’nde gerçekleşen, Üsküdar Üniversitesi’nin de desteklediği festivalde Çizgi Film ve Animasyon öğrencileri, bölümleri kapsamında workshoplara, seminerlere ve panellere katıldı.

Pop Kültür Festivaline ilişkin bilgi veren Bölüm Başkanı Prof. Dr. Hasip Pektaş, buraya katılmalarındaki amacın bölüme yeni başlayan öğrencilerin hedeflerini belirlemede ve ileride yapacakları iş hakkında bilgi edinmelerinde büyük bir şans olduğunu belirtti. Ardından gelecek yıl etkinliğe daha eylemsel olarak katılacaklarını ifade etti.

Pektaş, öğrencileri ile beraber HADO VR gözlükle sanal gerçekçilik oyunlarında eğlenceli vakitler geçirdi.