Bosch Rexroth, Üsküdar’da…


Bosch Rexroth, Üsküdar’da…

Bosch Rexroth ve Üsküdar Üniversitesi arasında kurumsal dış paydaş toplantısı düzenlenerek sanayi ve eğitim işbirliği oluşumunda temel adım atıldı.

Yükseköğretim Kalite Kurulu tarafından desteklenen, eğitimde kalite çalışmaları kapsamında Üsküdar Üniversitesi Mühendislik ve Doğa Bilimleri Fakülte Dekanı Prof. Dr. Osman Çerezci ve Bosch Rexroth Türkiye ve Orta Doğu Genel Müdürü Levent Fadıloğlu ile paydaş görüşlerini içeren bir toplantı gerçekleştirildi.

Üsküdar Üniversitesi ve Bosch Rexroth temsilcileri arasında samimi bir ortamda gerçekleştirilen toplantıda karşılıklı bilgi alışverişinde bulunuldu.

Bosch Rexroth, Üsküdar’da… 2

Eğitim kalitesinin arttırılması başlığında gerçekleşen toplantıda sektör ve üniversitenin beklentileri ele alındı.

Üsküdar Üniversitesi Kalite Uzmanı Namık Demir tarafından kurumsal tanıtımın ardından işbirliği yapılabilecek konular belirlenerek katılımcıların fikirleri ortak bir alanda birleştirildi.

Nitelikli öğrenci yetiştirmenin, sektörün ihtiyaçlarını karşılamadaki önemi vurgulanarak, özel sektör desteği ile eğitim müfredatının güncel tutulmasının önemli bir kazanım olduğunun altı çizildi.

Bosch Rexroth Türkiye ve Orta Doğu Genel Müdürü Levent Fadıloğlu’nun görüşlerinin alınmasının ardından toplantının ana başlıkları belirlenerek bir sonraki toplantı için Üsküdar Üniversitesi ve Bosch Rexroth arasında fikir birliğine varıldı.

Bosch Rexroth, Üsküdar’da… 3

Tüm katılımcıların karşılıklı görüşlerinin alındığı toplantı toplu fotoğraf çekimi ile sonlandırıldı.

Bosch Rexroth, Üsküdar’da… 4
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)