Yöneticilik ve Liderlik kavramları Üsküdar Üniversitesinde ele alındı

Yöneticilik ve Liderlik kavramları Üsküdar Üniversitesinde ele alındıÜsküdar Üniversitesi Sağlık Bilimleri Fakültesi Hemşirelik Bölümü, yönetim ve liderlik dersi kapsamında Liv Hospital Ulus Hasta Bakım Hizmetleri Müdürü Aysun Çakır Özçelik’i konuk etti. Özçelik, yönetim süreçleri, liderlik vasfı, yöneticilik kavramları üzerine bilgi ve deneyimlerini paylaştı.

Yönetici ve lider arasındaki farklılıklar ele alındı

Kurumunda uzun süredir yürüttüğü sorumlulukları ve konumu gereği alanında uzman olan Aysun Çakır Özçelik, yönetici ve lider arasındaki farklılıkları, pratikteki uygulamalar ve yönetim basamakları gibi konular hakkında öğrencilere bilgi verdi.

Sunumun sonunda öğrenciler yönetim ve liderlik ile ilgili merak ettiklerini sorarak bilgi eksiklerini giderdi.

Konuşmasının sonunda Arş. Gör. Nuriye Pekcan, Aysun Çakır Özçelik’e katılımlarından dolayı teşekkür belgesi vererek çiçek takdim etti.