Üsküdar Hemşirelik Bölümü öğrencileri yönetici hemşirelerle

Üsküdar Hemşirelik Bölümü öğrencileri yönetici hemşirelerle

Üsküdar Üniversitesi Hemşirelik Bölümü Seminerleri kapsamında Çarşı Yerleşkesinde gerçekleştirilen “Hemşirelik Öğrencileri Yönetici Hemşirelerle Buluşuyor” konulu programın konuğu Anadolu Sağlık Merkezi Hemşirelik Hizmetleri Direktörü Uzm. Hem. Elif Akbal oldu.

Akbal, hemşirelik hizmetlerinin yönetimi sürecinde Anadolu Sağlık Merkezinde kendi yaptıkları uygulamaları örneklerle anlatarak öğrencilere, profesyonel hemşireler olarak esas görevlerinin bakım olduğunu ve bireylerin bakımında çok özenli olmaları gerektiğini söyledi.

Hemşirelerin hastanelerde hizmetin niteliğini arttırmada büyük rolü olduğunu ifade eden Akbal, öğrencilere çalışmalarında sürekli yenilikleri takip ederek ilerlemeyi, kendilerini geliştirmeyi hedef edinmelerinin önemini vurguladı.

Öğrencilerin sorularını da yanıtlayan Akbal, Üsküdar Üniversitesi mezunları ve öğrencilerinin kurumlarındaki çalışmalarından çok memnun olduğunu belirterek, mezunlarımıza her zaman öncelik verdiklerini ifade etti ve eğitimlerinin kıymetini bilmelerini hatırlattı.

Program,  Elif Akbal’a katkılarından ötürü teşekkür edilmesi ve fotoğraf çekilmesi ile sona erdi.

Üsküdar Hemşirelik Bölümü öğrencileri yönetici hemşirelerle 2
 

Üsküdar Haber Ajansı (ÜHA)