Facebook Pixel Code

Türkiye Cumhuriyeti Cumhurbaşkanlığı İletişim Başkanlığı tarafından yayınlanan 15 Temmuz Demokrasi ve Birlik Günü videosu

T.C. Üsküdar Üniversitesi Logo

Üsküdar Üniversitesi

Kapat

Üsküdar Üniversitesi, Gaziantep’te üniversite adaylarıyla buluşuyor (2015-11-27)

Üsküdar Üniversitesi, Educaturk Gaziantep Üniversite Tanıtım Günleri’nde üniversite adaylarına yol gösterecek.

Educaturk Gaziantep Üniversite Tanıtım Günleri, 3-4 Aralık 2015 tarihlerinde Zeugma Mozaik Müzesi Kongre ve Sergi Sarayı’nda gerçekleşecek.

Üsküdar Üniversitesi, iki gün boyunca 10.00 - 16.00 saatleri arasında üniversite adayları ile buluşacak.

Üsküdar Üniversitesi’nin standında “Davranış Bilimleri ve Sağlık” alanındaki bölümler, eğitim fırsatları, mesleki olanakları gibi konularda bilgiler verilecek.